به گزارش خبرنگار ایرنا، افزایش خدمات اجتماعی با هدف بالا بردن امنیت اجتماعی دختران و زنان یكی از مهم ترین شاخص های حفظ حریم حجاب و عفاف از سوی آنان است.
كارشناسان معتقدند: برای اینكه انگیزه حفظ حجاب و عفاف در دختران و زنان تقویت شود باید محیطی امن در عرصه های شغلی، آموزشی و تفریحی برای آنان فراهم شود.
این كارشناسان می گویندبر اساس اصول اولیه مبانی دینی باید زمینه های تحریك و گرایش به ناهنجاری ها از بین برود یا كم شود تا به میزان آن از آحاد افراد اجتماع انتظار گرایش به مباحث اخلاقی و انسانی را داشته باشیم .
از سویی وجود امنیت روحی و روانی در محیط خانواده از سوی مردان می تواند به عنوان یكی از مهم ترین شاخصه های ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب محسوب شود.
محبوبه سالك كارشناس مباحث فقهی - حقوقی و مسایل زن و خانواده در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی ایرنا گفت: اگر به نیازهای عاطفی و روانی دختران و بانوان از سوی پدر و همسر در محیط خانواده پاسخی مناسب داده شود ما شاهد ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه خواهیم بود.
وی افزود: آگاه سازی دختران و زنان به حقوق و وظایف دینی و اجتماعی شان بسیاری از بانوان را در گسترش فرهنگ عفاف در جامعه تهییج می كند.
سالك گفت: آموزش كاهش فرهنگ مصرف گرایی، افزایش مراكز تفریحی و برگزاری تورهای ورزشی و هنری و آموزش آنها، از جمله عوامل افزایش انگیزه در دختران و بانوان برای حفظ فرهنگ حجاب و عفاف است.
وی افزایش كتابخانه های دایمی و مجهز به تكنولوژی رایانه ای و ارایه مهارت های زندگی در برنامه تحصیلی مدارس و دانشگاه ها را از دیگر عوامل افزایش فرهنگ عفاف و حجاب برشمرد.
اجتمام 9114 ** 1569